Descopera ACUM Noile produse Kräuter si bucura-te de bogatia Naturii!
Cel mai cunoscut antireumatic PUTEREA URSULUI® si cel mai renumit antiinflamator GHEARA DRACULUI® retete originale ale KRÄUTER create exclusiv pentru LIFE CARE va aduc acum:
+ O reteta NOUA cu efect CONCENTRAT!
+ Absorbtie şi actiune rapida!
+ Dozare usoara si direct pe zona dureroasa!
+ Ambalaj modern şi usor de utilizat!

PUTEREA URSULUI® si GHEARA DRACULUI® sunt MARCI INREGISTRATE LIFE CARE- UNICELE produse din România care pot să poarte aceste denumiri!

NOUL Gelul cu plante BIO PUTEREA URSULUI® cu efect de incalzire are la baza o reteta NOUA cu efect CONCENTRAT si este recomandat pentru atenuarea afectiunilor reumatice, durerilor muscular si ale articulatiilor. Ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor si la stimularea circulatiei.
NOUL Gelul cu plante BIO GHEARA DRACULUI® cu efect racoritor are la baza o reteta NOUA cu efect CONCENTRAT si este recomandat pentru calmarea durerilor provocate de diverse afectiuni. Astringent, reduce inflamatia, calmeaza febra muscular si stimuleaza circulatia.

In noile formate, usor de transportat si folosit, produsele pot fi utilizate cu usurinta, in orice moment, de catre toate persoanele cu discomfort articular si muscular provocat de: activitati fizice (sport, munca fizica, etc.) sau de lipsa de mobilitate datorata sederii prelungite la birou!

Produse de Life Care dupa retete originale, produsele Krauter sunt remarcabile prin continutul ridicat si echilibrat de extracte active, dar si prin combinatia speciala de plante.

Profita ACUM de promotiile si preturile speciale create doar pentru tine! Click Aici!