In anul 2007, pentru Life Care, incepe sa se produca de catre Dynamic Health Laboratoires, SUA, primele suplimente alimentare BIO, denumite Life Impulse. 

    Suplimentele nutritive Life Impulse au luat nastere prin cercetarile facute de Dynamic Health Laboratoires in scopul identificarii celor mai valoroase resurse oferite de natura. Recoltele care dau nastere concentratilor din plante Life Impulse sunt crescute prin metode organice si agricultura biologica controlata: fara pesticide, ierbicice si fertilizatori chimici daunatori.
    De cele mai multe ori simpla ingerare a alimentelor nu poate sa asigure necesarul de nutrienti, ce dorim sa-i aducem in organism, de aceea trebuie sa cautam o sursa alternativa de asigurare a lor. Suplimentele alimentare Life Impulse pe baza de extracte din diverse produse vegetale sau minerale au rolul de a aduce in alimentatie anumite substante care lipsesc sau au o concentratie sub nivelul optim din organism. in plus, ele sunt extrem de eficiente atunci când se urmareste o concentratie mai mare de substante nutritive in diverse scopuri: arderea grasimilor, antioxidanti, etc.
    Stilul de viata supraincarcat, atentia tot mai mare acordata aspectului fizic, preferinta fata de alimentele fast food in locul unei mese preparate, toate acestea pun in umbra alimentatia corecta si consolideaza parerile celor care considera ca suplimentele nutritive sunt necesare. Tocmai pe fondul acestor considerente, specialistii recomanda tot mai des administrarea suplimentelor nutritive.
    In 2008, brandul Life Impulse a depasit toate asteptarile. Acum Life Impulse nu numai ca se mentine in topul produselor pentru nutritie si sanatate, dar si-a diversificat si gama de suplimente alimentare.

  • Produsele Life Impulse sunt BIO, certificate cu USDA Organic

  • Produsele Life Impulse sunt acreditate si certificate de Ministrul Sanatatii din România

  • Produsele Life Impulse sunt supuse unor teste complexe de eficacitate si toleranta

  • Dezvoltarea si productia Life Impulse se bazeaza pe utilizarea responsabila a resurselor naturii si ale omului

    Suplimentele alimentare Life Impulse sunt recomandate pentru persoanele care merita mai mult, fiind folosite cu succes pentru stimularea metabolismului, pentru vitaminizare, pentru slabit, pentru articulatii, pentru vedere, pentru digestive, fiind testate si recunoscute pentru efectele lor extraordinare de catre consumatori din intreaga lume.