Life Care Compania BIO Nr1 in Romania!

 
 

 Castiga bani muncind inteligent  si traind sanatos alaturi de compania nr. 1 in distributia produselor BIO din Romania !

TU ALEGI cat vrei sa castigi din afacerea Life Care!!!

Life Care -  afacerea MLM nr.1 in Romania


            Afacerea Life Care este o afacere MLM (multi level marketing) care a intrat in Romania in anul 2005. Inca de la inceput firma LIFE CARE si-a propus sa devina unul din principalii jucatori pe piata MLM din Romania.

          
Produsele principale comercializate de firma Life Care sunt:

                       Logona- produse BIO care sunt deosebite din punct de vedere calitativ. In Europa de Est produsele Logona sunt la inceput. Locul nr. 1 din Europa de Est la distributia produselor Logona este ocupat de Slovenia dupa care pe locul 2 se afla Romania.

                       Krauter – este deja cunoscuta in Romania datorita firmei noastre. Zilnic firma LIFE CARE distribuie peste 100.000 de unitati de produs Krauter. Produsele Krauter sunt produse de o calitate deosebita lucru care este foarte apreciat de conumatorii nostrii. 
                             
              Life Impulse
– este principalul contracandidat pe piata mondiala pentru Nutrilite (Amway). Dupa cum ati constatat cei care deja ati comandat aceste produse calitatea lor este ireprosabila.
           
              Bijuteriile magnetice Vivadeau- magneto-terapia este o metoda de ameliorare si vindecare a diverselor afectiuni cu ajutorul unui camp magnetic.
                                          
           Firma Life Care mai are in portofoliu si alte produse: cutite Solingen, produse cosmetice Indra, poduse mai nou intrate din Germania de la Fitne. Produsele Fitne sunt foarte cunoscute in Germania si mai mult ca sigur vor fi bine primite si in Romania.
       
           In acest moment, Life Care este firma care ofera cel mai mare comision catre distribuitori din toate companiile MLM din Romania. Planul de Marketing al companiei noastre este foarte generos.              
          Aliniindu-se la standardele si cerintele europene, Life Care
pune la dispozitia consumatorilor primele produse cu adevarat sanatoase de pe piata romaneasca, sustinand astfel comunitatea Bio din Romania – orice persoana interesata de un stil de viata Bio si care este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare.         
           Punand pret pe calitate,
Life Care este singura copanie romaneasca a carei produse sunt certificate de organismele  europene de certificare.


        Vrei ca sanatatea ta si a mediului inconjurator sa fie garantata pe termen lung? Atunci, nu-ti ramane decat sa intri in siguranta in prima lume Bio din Romania.

     
 
Directoare.eu
Videochat de acasa
Web-Links.ro

Make a free website with Yola