Promotii din catalogul Life Care valabile in perioada 1-15 IUNIE 2011


1. Comanda oricare produs Krauter de la paginile 34-41 si il primesti pe al doilea identic cu 40 % reducere!

2. Comanda setul de 2 creme de maini cu ulei din sambure de struguri si migdale BIO Krauter si o primesti pe a 3-a cu 50 % reducere!

3. Comanda 1 cutie de Bomboane BIO cu echinaceea pentru imunitate Fitne si o primesti pe a 2-a la jumatate de pret!

4. Comanda Suplimentul alimentar Life Impulse cu pulpa de Aloe Vera si ai 50 % reducere pentru oricare dintre suplimentele pe baza de Aloe Vera Life Impulse!

 

Pentru detalii complete despre aceste promotii, rasfoieste noul catalog Life Care accesand link-ul urmator: http://bio-lifecare.yolasite.com/catalog.php 

Pentru cei care doresc sa-si comande cataloage aveti urmatoarele coduri:

Cod 9034 - 1 buc – 4,98 lei; Cod 9044 – set 5 buc – 22,99 lei; Cod 9045 – set 10 buc – 45,00 lei  

 

 

Promotie pentru cei care fac inscrieri.

 

Pentru toti cei care inscriu direct Noi Parteneri in iunie, iulie si august: BONUS 10% din totalul comenzilor plasate de noii Parteneri in cele 3 luni (fara TVA).

Au acces la aceasta campanie si Noii Parteneri care inscriu minim 3 noi Parteneri in prima lor luna de activitate.

 

*bonusul se acorda in produse sau facturabil (pentru persoane juridice) in luna septembrie;

*conditie de Bonus Activ pentru a beneficia de bonus.

 

 

Promotie pentru cei care fac comenzi mari

 

- Gelul anticelulitic Krauter (cod 4040) cu 70% REDUCERE si dublu valoare PVA la produsul promotionat pentru orice comanda cu valoare de peste 260 lei (valoare cos de cumparaturi)!

 

- Gelul BIO cu pulpa de Aloe Vera (cod 804) cu 70% REDUCERE si dublu valoare PVA la produsul promotionat pentru orice comanda cu valoare de peste 390 lei (valoare cos de cumparaturi)!

 

 

 

Promotii - Brosura de vara LIFE CARE

 

A aparut noua Brosura de Vara Life Care care va circula in paralel cu catalogul Life Care. Pentru a beneficia de promotiile din noua brosura trebuie sa folositi codurile de comanda din aceasta.  

 

Cateva promotii din noua brosura:

 

  1. Comanda oricare 2 produse Logona Kids si Logona Baby si primesti pentru copilul tau CADOU buretele de baie PIGLET jucarie originala Disney.
  2. Achizitioneaza Pachetul 770 (Barley Grass si Citrimax Appetite) si primesti la numai 5,99 lei Suplimentul alimentar Life Impulse Papaya Enyzme Chewable – adjuvant digestiv enzimatic!
  3. Achizitioneaza suplimentul alimentar BIO Life Impulse pentru suprimarea apetitului cu 20% reducere.
  4. Achizitioneaza oricare 2 shake-uri si primesti Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter cu numai 9,99 lei.
  5. Achizitioneaza Pachetul ingrijire speciala picioare (cod 4447) si primesti Lotiunea pentru picioare cu plante BIO Krauter cu 30% REDUCERE!
  6. Vitamina C cu absortie lenta! – Suplimentul alimentar Life Impulse Vitamin C 1000 Time Release (cod 701) – acum cu 15% reducere!
  7. Suplimentul alimentar BIO Life Impulse cu NONI (cod 811) – ACUM cu 20% reducere!
  8. Achizitioneaza SHARK CARTILAGE (cod 712) – si primesti la numai 5,99 lei Gelul antiinflamator cu Gheara Dracului si plante BIO Krauter (cod 4454)
  9. Achizitioneaza  oricare doua ape de parfum Charmes Secrets in orice combinatie si primesti CADOU o apa de toaleta I’M FREE la alegere!
  10. Comanda oricare 2 produse BIOTTISIMA si primesti Crema hidratanta de zi BIOTTISIMA la jumatate de pret!

 

Pentru detalii complete despre aceste promotii, rasfoieste noua Broura de Vara Life Care accesand link-ul urmator: Brosura de Vara Life Care

 

 

Nu uitati! – Cu firma LIFE CARE castigati comision de 20-30% din vanzarile personale dar si 2-20% din vanzarile celor pe care ii inscrieti la firma noastra. Este bine sa prezentati si prietenilor dvs afacerea noastra.