Toate promotiile din brosura vor fi active incepand cu 13.05.2011 orele 17:30! 

Brosura de vara Life Care circula in paralel cu catalogul Life Care (http://bio-lifecare.yolasite.com/catalog.php) . Pentru a profita de promotiile din Brosura de Vara trebuie sa folositi codurile trecute in aceasta.
 

Cateva promotii din noua brosura:

 

  1. Comanda oricare 2 produse Logona Kids si Logona Baby si primesti pentru copilul tau CADOU buretele de baie PIGLET jucarie originala Disney.

 

  1. Achizitioneaza Pachetul 770 (Barley Grass si Citrimax Appetite) si primesti la numai 5,99 lei Suplimentul alimentar Life Impulse Papaya Enyzme Chewable – adjuvant digestiv enzimatic!

 

  1. Achizitioneaza suplimentul alimentar BIO Life Impulse pentru suprimarea apetitului cu 20% reducere.

 

  1. Achizitioneaza oricare 2 shake-uri si primesti Gelul anticelulitic cu menta BIO Krauter cu numai 9,99 lei.

 

  1. Achizitioneaza Pachetul ingrijire speciala picioare (cod 4447) si primesti Lotiunea pentru picioare cu plante BIO Krauter cu 30% REDUCERE!

 

  1. Vitamina C cu absortie lenta! – Suplimentul alimentar Life Impulse Vitamin C 1000 Time Release (cod 701) – acum cu 15% reducere!

 

  1. Suplimentul alimentar BIO Life Impulse cu NONI (cod 811) – ACUM cu 20% reducere!

 

  1. Achizitioneaza SHARK CARTILAGE (cod 712) – si primesti la numai 5,99 lei Gelul antiinflamator cu Gheara Dracului si plante BIO Krauter (cod 4454)

 

  1. Achizitioneaza  oricare doua ape de parfum Charmes Secrets in orice combinatie si primesti CADOU o apa de toaleta I’M FREE la alegere!

 

  1. Comanda oricare 2 produse BIOTTISIMA si primesti Crema hidratanta de zi BIOTTISIMA la jumatate de pret!