Compania Lorien Goods, cunoscuta astazi sub numele de LOGOCOS, are o tradiţie de peste 30 ani si si-a inceput activitatea importand produse naturale de ingrijire a corpului. in timp aceasta a inclus in sortimentaţia de produse si suplimente si vitamine BIO, ce i-au adus recunoasterea pe plan mondial, suplimentele nutritive Fitne.

    In situatii speciale, ce tin de suprasolicitarea organismului, de multe ori nu este suficient un mod sanatos de viata, bazat pe o alimentatie adecvata si miscare pentru a avea performantele scontate si a ne simti bine.
   Fitne ofera o gama mare de produse care asigura intr-un mod ideal necesarul de vitamine si minerale de care organismul are nevoie – pe baza unor ingrediente naturale: produse pe baza unor complexe de vitamine extrem de calitative, obtinute din surse naturale, pe baza de plante, substante minerale organice si elemente nedozabile, precum si din substante bioactive obtinute din plante si extracte a caror origine este controlata biologic. Produsele Fitne sunt certificate organic de BDIH.
    O oferta extrem de interesanta, tinand cont de piata de produse profilactice in continua crestere, ideal pentru copiii si tinerii in crestere, femeile insarcinate si cele care alapteaza, sportivii, persoanele supuse conditiilor de stres sau cele mai in varsta.
    Dezvoltarea si fabricarea produselor Fitne se bazeaza pe utilizarea constienta a resurselor naturale si a celor umane. La dezvoltarea si fabricarea produselor Fitne cel mai important factor il constituie calitatea inalta.

  • Produsele Fitne nu contin materiale modificate genetic.  

  • Produsele Fitne nu contin substante sintetice de ameliorare a gustului si conservanti.

  • Produsele Fitne poarta emblema produselor biologice (BDIH, Sigla BIO).

  • Calitatea Produselor Fitne este confirmata de rezultatul pozitiv din partea institutului Ökotest.


     Gama de produse Fitne se orienteza catre oamenii care pun accent pe starea lor de sanatate, care isi mentin in mod natural sanatatea corporala, spirituala si sufleteasca, celor care doresc prevenirea imbolnavirilor si a afectiunilor usoare.