Acorelle este o marca ce asociaza inovatia cu armonia, scopul sau fiind de a respecta organismul si mediul Inconjurator. Parfumurile Acorelle sunt considerate a fi autentice de catre Ecocert si respecta carta Cosmebio.

   Acorelle este un brand organic (mai mult de 90% organic, 100% natural) de parfumuri care se evidentiaza din multimea de parfumuri prietenoase cu mediul. In primul rand, mirosul este compus si creat de oameni cu un simt delicat al mirosului. In timp ce multe parfumuri naturale si organice pot avea mirosuri, dincolo de bunele intentii cu care au fost create, grele, rancede, obisnuite si pot mirosi a pamant, parfumurile Acorelle au un miros delicat, bine conturat si rafinat.

   Aceasta linie organica de parfumuri bazata pe alcool din cereale, creata de creatorii de parfumuri Laurence Dumont, ofera parfumuri placute care ies din tiparele obisnuite, cu efecte aromoterapeutice si totusi se integreaza usor In lumea noastra moderna.

   Parfumurile Acorelle nu contin deloc:

  • Ftalati (agenti de denaturare in "parfumurile conventionale"

  • Semifabricate petrochimice

  • Mosc (agenti de fixare in „parfumurile conventionale”) si molecule sintetice (coloranti sintetici, antioxidanti, coloranti, emolienti si uleiuri sintetice)

  • Agentii de contaminare precum pesticidele, ingrasamintele chimice, GEO, radioactivitatea, ioni ai metalelor grele, nitrati, hidrocarburi…

  • Materiale prime de origine animala

   Acorelle, parfumuri veritabile, originale si de o calitate exceptionala la nivel olfactiv reprezinta prima gama de arome 100 % naturale certificate de Ecocert din Europa, fiind, bineInteles primele parfumuri BIO In Romania.