Introducem un nou concept vizionar de produse de Igienă Feminina sub brandul „Organyc”:

• 100% bumbac organic;
• 100% biodegradabil si compostabil;
• Absorbante si tampoane care ajuta la vindecarea si prevenirea iritatiilor pielii;
• Testate clinic si dermatologic;
• Un segment de piata specific, calificat si profitabil.

    Linia „Organyc” a fost proiectata pentru a corespunde noilor tendinte de pe piata. Pe masura ce consumatorii se indreapta spre o mai mare implicare in Sanatate si Bunastare, acest lucru le afecteaza atitudinea si comportamentul.         Astfel, grija consumatorilor pentru propria sanatate si bunastare creste, la fel si atentia acordata dietei, alimentatiei si materialelor textile.
    O crestere a consumului de dispozitive eficiente, produse de curatenie si constructie organice, naturale, reciclate si energetice confirma aceasta tendinta de pe piata.

    Studiile clinice recente care au implicat ginecologi si pacientii lor au demonstrat ca utilizarea bumbacului pur in protectia feminina timp de trei luni a rezolvat problemele de iritatie cutanata la peste 90% dintre femei.
Peste 60% din succesul inregistrat pe parcursul primei luni de utilizare arata in mod clar ca bumbacul pur poate rezolva problemele de inflamatie si poate atenua simptomatologia legata de utilizarea absorbantelor traditionale din plastic si celuloza la pacientii sensibili.