Compania Lorien Goods, cunoscuta astazi sub numele de LOGOCOS, are o traditie de peste 30 ani si si-a inceput activitatea importând produse naturale de ingrijire a corpului. La scurt timp acestea au fost inlocuite de retete si produse proprii, ce au adus companiei recunoasterea mondiala. Dupa ani de cercetari si investitii in imbunatatirea continua a produselor oferite, gama sortimentelor LOGONA numara in prezent mai mult de 200 de produse pentru ingrijirea de zi cu zi, pentru mentinerea sanatatii si infrumusetarea corpului. Toate produsele LOGONA sunt dezvoltate si produse dupa criterii stricte de calitate. Se utilizeaza materii prime naturale precum uleiuri vegetale, grasimi si ceruri, extracte de plante medicinale si din flori sau uleiuri si arome eterice din cultura biologica controlata sau din natura.

  • Pentru LOGONA se utilizeaza peste tot unde este posibil extracte si uleiuri de plante din cultura biologica controlata

  • Toate produsele sunt supuse unor teste complexe de eficacitate si toleranta

  • Nu se utilizeaza, in principial, substante cu potential alergen cunoscut

  • LOGONA corespunde criteriilor pentru "cosmetica naturala controlata" conform BDIH in proportie de 100%

  • Dezvoltarea si productia LOGONA cosmetica naturala se bazeaza pe utilizarea responsabila a resurselor naturii si ale omului

  • Toate produsele LOGONA corespund in proportie de 100% criteriilor pentru “cosmetica BIO controlata” conform BDIH, ele fiind supuse pe durata productiei celor mai inalte cerinte adresate preparatelor moderne, BIO.

Subgamele Logona din portofoliul Life Care cuprind produse speciale pentru igiena zilnica, pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea orala, pentru cea corporala dar si produse destinate exclusiv femeilor cum sunt cele de make-up, destinate exclusiv barbatilor sau copiilor si nou-nascutilor.


Logona inseamna:

  1. frumusete BIO de durata

  2. sanatatea pielii

  3. respect pentru natura