Produsele din gama Krauter sunt renumite pentru modul traditional de realizare a produselor, retetele fiind pastrate inca din anul 1969, an in care au aparut pentru prima data in Germania

   De 48 de ani, producatorul Asam Cosmetics si-a definit un profil clar, avand in portofoliu doar produse de inalta calitate, inovative, rezultate ale unor procese tehnologice moderne.
   Din anul 2007, producatorul german produce pentru Life Care cosmeticele naturale- terapeutice Krauter. Productia se desfasoara azi pe 6000 m², cu linii complet automatizate. Produsele cosmetice sunt dezvoltate de doi specialisti –doctor in cercetare si dezvoltare- conform ultimelor standarde de calitate. Toate produsele au la baza substante special alese si sunt testate dermatologic.
   Din ingrediente BIO, specialistii germani au reusit sa conceapa pentru Life Care retete unice, care au facut obiectul unor produse de exceptie.
   Traditia germana isi spune inca o data cuvantul in efectele miraculoase ale produselor Krauter.
   Produsele Life Care sunt de o incontestabila calitate prin continutul de plante BIO si prin retetele traditionale, inspirate din natura.
   Produsele Krauter beneficiaza de certificate de calitate, care atesta valoarea incomensurabila adusa sanatatii terapeutice
   Calitatea produselor Krauter este data prin studiile de customer satisfaction din anul 2008, conform carora produsele Life Care au ocupat locurile fruntase. 
 
   Krauter inseamna: 

  1.  produse terapeutice apreciate pentru efecte, aroma si utilitate. 
  2. respectarea traditiei, prin folosirea retetelor folosite din strabuni pentru terapie, imbinate cu tehnologia moderna
  3. respect pentru natura si miracolele ei.