Gelul antireumatic Puterea Ursului este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare și ale articulatiilor. Are o actiune emolienta, antiseptica și stimulatoare asupra circulatiei periferice, iar combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng și vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple, cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea și reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.

Beneficii

Cel mai puternic gel antireumatic al gamei Krauter cu efect rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor.

Efecte

Are o actiune emolienta, antiseptica si stimulatoare asupra circulatiei periferice. Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea si reducerea inflamatiilor, stimularea circulatiei.Menta este o planta bine cunoscuta pentru proprietatile sale curative, dar si pentru aroma tonifianta. Potasiul, calciul si vitamina B ce intra in compozitia ei determina cresterea tonusului muscular si a imunitatii organismului.Eucaliptul este un remediu important in tratarea artritei, mai ales cand simptomele sunt agravate de vreme rece. Ginsengul stimuleaza tonusul general si are efect energizant, in timp ce extractul de vita-de-vie ajuta in cazul tulburarilor circulatorii periferice.

Asteptari

Aplicarea determina un efect puternic de incalzire locala, relaxare musculara imediata si cresterea vascularizarii.

Sfaturi

Nu este indicata utilizarea acestui produs de catre gravide,in primele 4 luni da sarcina,apoi cu prudenta.


Greutate bruta: 290 mlGreutate neta:  250 ml

Pret Catalog: 29 LEI

Pret Reprezentant: 23.19 LEI