BIO Haus, primul brand de detergenti BIO din Romania este produs de Alma Win, producatorul german numarul 1 european, In industria detergentilor BIO In conditii de exclusivitate pentru Life Care, dupa retete proprii. Existent pe piata Inca din anul 2007, brand-ul BIO Haus este In continua expansiune, atat In ceea ce priveste varietatea articolelor cat si popularitatea de care se bucura solutiile de curatenie BIO propuse de acesta. 

    Produsele pentru curatenia casei BIO Haus nu contin Inalbitori optici, conservanti sintetici sau coloranti, clor, fosfat sau substante manipulate genetic. Substantele tensioactive din consistenta detergentiilor BIO Haus fiind complet biodegradabile, adica sunt compatibile cu mediul, fara a fi agresive cu acesta.
    Produsele Bio HAUS reprezinta solutia completa pentru o curatenie sanatoasa, nefiind corozive, toxice, alergice, otravitoare sau caustice.
    Toti detergentii BIO Haus pot fi folositi chiar si de persoanele care au pielea foarte sensibila, fiind testati dermatologic si avand In compozitie proteine din grau. In plus, nu contin substante alergenice, ceea ce reprezinta o garantie In plus. In conformitate cu reglementarile de protectie a mediului, ei folosesc doar materii prime regenerabile.
    Concentratele BIO Haus nu sunt obtinute prin inginerie genetica si ofera rezultate deosebite la spalat si curatat.
    Calitatea produselor BIO HAUS este garantata de organismul de certificare Ecocert, trecand printr-o serie de verificari amanuntite Incepand cu producatorii si terminand cu procedurile de asamblare si transport, In conformitate cu legea din Uniunea Europeana.
   Solutiile BIO Haus sunt versatile, multifunctionale si biodegradabile si nu distrug suprafetele pe care se aplica. De asemenea, ele sunt antistatice, ceea ce Inseamna ca rezultatul curateniei se pastreaza timp Indelungat.
BIO Haus Iti ofera cele mai bune solutii de curatenie pentru casa, fara sa dauneze mediului Inconjurator!

-  Nr. 1 în industria BlO-deteregenti in Europa

-  Cea mai completă gama de BlO-detergenţi

-  Peste 20 de rezultate "Sehr Gut" la OKO test