Ciorapii anticelulita BioStyle sunt indicati persoanelor care au probleme cu celulita. Efectul anticelulitic forte se datoreaza combinatiei unice dintre tratamentul cu microcapsule active si chilotul modelator.

Beneficii

Microcapsulele pe baza de substante vegetale active (alge, lecitina, cafeina, ruscus aculeatus, centella asiatica) vor reduce grasimile, volumul si celulita de pe burta, fese si picioare. Chilotul modelator contine benzi care aplatizeaza abdomenul, sustine sezutul si maseaza soldurile si coapsele. Clinul este dublat cu bumbac, iar cusaturile sunt plate, ceea ce ii confera un plus de comoditate.

Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 3 saptamani.Tratamentul rezista la 6 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru).

Sfaturi

Concomitent cu purtarea ciorapilor este recomandata o dieta alimentara fara grasimi, zahar si sare. De asemenea este bine sa se renunte la fumat si la consumul de bauturi alcoolice. Este incurajat consumul cat mai mare de lichide si practicarea exercitiului fizic.


Greutate bruta: 125 gr
Greutate neta:  33 gr

Pret Catalog: 52 LEI

Pret Reprezentant: 41 LEI