Dupa cercetari laborioase de catre specialistii italieni in domeniu, Life Care a introdus in premiera pentru Romania o gama revolutionara de ciorapi tratament, BIO Style.

   BIO Style este de fapt o imbinare ingenioasa intre necesitatile modei, esteticii cu cele ale stiintei ce are drept rezultat un brand "ce imbraca sanatos". Ideea acestui concept vine din dorinta de a combina cele doua aspecte care o preocupa pe femeia moderna: picioare frumoase si stare generala de bine.
   Ciorapii BIO Style sunt solutia cea mai buna pentru a combate oboseala resimtita de picioare, celulita inestetica si circulatia sanguina proasta.
    Pe langa faptul ca sunt articole elegante, au culori moderne si tesaturi fine, care subtiaza optic picioarele, facandu-le lungi si sexi, ciorapii BIO Style sunt foarte confortabili, rezistenti si cel mai important ajuta la ameliorarea diferitelor probleme ale picioarelor in timp ce sunt purtati.
in fibrele ciorapilor BIO Style au fost introduse microcapsule active cu substante minerale sau vegetale care normalizeaza functiile pielii. Principiile ce se elibereaza doar in cazul in care colantul intra in contact cu pielea, printr-un procedeu de eliberare controlat in timp.
    Asadar, femeia BIO are acum un aliat impotriva starilor de oboseala a picioarelor, impotriva formarii aspectului inestetic de coaja de portocala sau a slabei circulatii a sangelui. Se simte atragatoare, eleganta si rasfatata.
    Ciorapii BIO Style se vor ingriji zi de zi in mod natural de sanatatea, silueta si frumusetea picioarelor tale!