Pana la varsta de 30 de ani, fiecare femeie asteapta nerabdatoare acea zi din an cand toata atentia este indreptata asupra ei, cand primeste cadouri, cand este felicitata, complimentata, cand radiaza de prospetime, cand este ZIUA ei. Dupa acest prag fiecare aniversare este amanata, ocolita, se sarbatoreste in familie si in mod sigur incepe cu o statistica in oglinda: cate riduri noi au aparut, cat sunt de adanci, cat de obosita pare fata...si lista ar putea continua.
   Tocmai din dorinta de a sfida legile timpului, specialistii in frumusete din laboratoarele LOGOCOS au pus la punct un sistem revolutionar de ingrijire a pielii mature, prin care tenul nu tine cont de varsta. Astfel, a luat nastere brand-ul Aqua BIO cu cele trei sisteme ale sale Phyto, Thalasso si Gold, fiind cele mai moderne si eficiente descoperiri legate de ciclurile de viata.
   Complexele concentrate de substante active, elementele naturale de hidratare si uleiurile de plante ce stau la baza sistemelor Aqua BIO actioneaza eficient asupra proceselor de imbatranire cauzate de stres si de conditiile din mediul inconjurator. Metoda BIO propusa face ca bisturiul sau injectiile cu botox sa nu mai fie o optiune pentru a alunga semnele lasate de trecerea timpului.
   Cele trei sisteme AQUABIO: PHYTO, THALASSO si GOLD constituie raspunsul natural fata de necesitatile de ingrijire si protectie a pielii, la fiecare etapa de varsta.
  Sistemul PHYTO are la baza un concept de substante active din plante pentru combaterea primelor semne ale trecerii timpului, creat pentru pielea aferenta varstei de 30 de ani. Mentine vitalitatea pielii, hidratand-o si protejand-o fata de factorii externi de stres care accelereaza procesele premature de imbatranire.
  Sistemul THALASSO combina cele mai bune substante active anti aging obtinute din mare, transformandu-le intr-un tratament vital de regenerare pentru pielea sensibila, specifica varstei de 40 de ani. Complexele de substante active intaresc functia specifica de protectie a pielii si stimuleaza regenerarea in timp ce bogatia substantelor marine, mineralele, vitaminele si aminoacizii revitalizeaza pielea.
  Sistemul GOLD ingrijeste pielea aferenta varstei de 50 de ani cu ajutorul substantelor active pe baza de aur, argint si esente fine din plante.

  Cu o piele vizibil mai ferma si delicat regenerata, orice femeie poate „trisa” in privinta adevaratei varste!