Blog studii si articole, produse BIO vs non-BIO!

Partenerii Life Care din Romania, Ungaria sau Italia, care plaseaza o comanda in perioada 21- 26.11.2013 

beneficiaza de MEGA PRETURI la Parfumuri de lux.
CADOU un parfum M.Asam100 ml, la alegere*, la fiecare comanda cu valoarea cosului de minim 180 de lei

-  la doar 9,99 lei un parfum M.Asam – 100 ml, la alegere*, la fiecare comanda cu valoarea cosului cuprinsa intre 150 – 179,99 lei

-  la doar 24,99 lei un parfum M.Asam – 100 ml, la alegere*, la fiecare comanda cu valoarea cosului cuprinsa intre 130 – 149,99 lei

*ATENTIE: este necesara bifarea codului parfumului ales.

Promotie in limita stocului disponibil!


 Alegeti din 10 arome disponibile:


·         Apa de parfum No 1 M.Asam (cod 6811) Iti rectiveaza simturile si te revigoreaza cu arome citrice de mandarine, grapefruit si lime.

·         Apa de parfum Blue Dreams, M.Asam (cod 6609) O compozitie deosebita de arome de mandarine, trandafiri, iasomie si o atingere de coacaza neagra iti confera o experienta fermecatoare pentru momente special.

·         Apa de parfum 2012, M.Asam (cod 6818) O aroma fara varsta, feminina, care iti invaluie simturile cu arome florale combinate cu note citrice.

·         Apa de parfum No 2, M.Asam (cod 6817) Miresme de trandafir, portocale si iasomie cu o atingere de vanilie si lemn de santal pentru o aroma seducatoare, romantica, ce te umple de energie si bunastare.

·         Apa de parfum Nightglanour, M.Asam (cod 6911) O aroma seducatoare care uneste miresme de fructe exotice cu buchete florale si o nota calduroasa de vanilie.

·         Apa de parfum Miami Style , M.Asam (cod 6921) O mireasma moderna care te face sa te gandesti la Miami, o experienta plina de viata cu arome fructate si o atingere de vanilie.

·         Apa de parfum MEN , M.Asam (cod 6821) O aroma noua si sofisticata pentru barbati, o combinatie vitalizanta de arome de fructe proaspate si o nota lemnoasa, face acest parfum sa fie fascinant.

·         Apa de parfum Pour Homme, Flora Mare (cod 6650) Este un parfum barbatesc, cu aroma proaspata si fructata de lime, portocale amare, mandarine, grapefruit si bergamote, si cu o nota picanta de ghimbir. Mosc, lemn de santal si chihlimbarul fac din acest parfum unul deosebit.

·         Apa de parfum Noir, 4ever Young (cod 6870) Te inzestreaza cu o personalitate misterioasa. In acelasi timp, aroma fructata de prune, ylang ylang si o nota de vanilie creeaza o aura seducatoare.

·         Apa de parfum Diamare, Flora Mare (cod 6658) Ideal pentru femeia feminina si seducatoare. Notele de top de boabe de coacaz negru, combinate cu un buchet fructat-floral de iris, crin de vale si zmeura fac din acest parfum o creatie exceptionala.


Make a free website with Yola